HABER: TUĞBA AYDIN

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, son günlerde hakkında çıkan istifa haberlerine yönelik bir basın açıklaması düzenledi. Nevzat Biçer Konferans Salonu’nda kameralar karşısına çıkan Atay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından yok sayıldığını söyledi. Efeler’de yapılan hizmetlerin Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ziyaret edilmediğini ayrıca partisi ve Aydın il yönetimi tarafından dışlandığını belirten Atay, 4 yıl boyunca yaşadığı rahatsızlıkları sıraladı.

“BU PARTİ HAYATIMI VERDİĞİM PARTİ DEĞİL”

Partisinden istifa ettiğini açıklayan Atay, “Aydın ilimizde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yoktur. Özlem Çerçioğlu partisi vardır. Ben de bu partiden istifa ediyorum. Bu parti hayatımı verdiği parti değil, bu parti Özlem Çerçioğlu’nun kendisinin çalıp genel başkanla birlikte yürüteceği bir parti konumuna geldi" ifadelerini kullandı.

Ekran görüntüsü 2023-09-12 122739

"BAĞIMSIZ OLARAK DEVAM EDECEĞİM"

Salonda uzun bir süre atakta alkışlanan Atay, herhangi bir partinin milletvekili, il ve ilçe başkanıyla görüşme yapmadığını söyledi. Yoluna bağımsız belediye başkanı olarak devam edeceğini kaydeden Atay, kendisini destekleyenlere teşekkür etti.  

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ