AYŞE YILMAZ | AYDIN HABERLERİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bugün saat 13:00'de sürpriz bir görüşme sağlayarak 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç'ı makamında ağırladı. 

GÖRÜŞME BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İkilinin görüşmesi basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Arınç, ziyaret öncesinde ve sonrasında basına hiç bir açıklama yapmadan kentten ayrıldı. Çerçioğlu ise sosyal medya hesabından  "22. Dönem TBMM Başkanı Sn. Bülent Arınç'ı belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum." paylaşımında bulunmakla yetindi. 

BÜLENT ARINÇ AYDIN HABERLERİ'NE KONUŞTU
Görüşmenin ardından telefonla ulaştığımız Bülent Arınç, "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile yaptığınız görüşmede yerel seçim pazarlığı mı yaptınız?" sorusuna "Ne alakası var Özlem hanım benim 22. 23. dönemden arkadaşım. Yani Aydın'a gelince eski arkadaşımı ziyaret etmek çok doğal. Başka hiçbir şey konuşmadık." cevabını verdi.

AK PARTİ TEŞKİLATINI ZİYARET ETMEDİ
Arınç'ın Aydın'a sessiz sedasız gelmesi ve AK Parti teşkilatına hiçbir ziyarette bulunmadan ayrılması siyasi kulislerde "Yerel seçimlerde kritik bir noktada olan Aydın için büyük pazarlıklar yapılacak ve bu pazarlık çok çetin geçecek" olarak yorumlandı. 

 İL BAŞKANI ÖKTEN PROGRAMDAN BİHABER
Arınç'ın ziyaretinin detaylarını sorduğumuz AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ise programın detayından habersiz olduğunu söyledi. Ökten, "Sayın Arınç özel bir programla gelmiş. Aydın il başkanlığı ziyareti yapmadı. Kendi özel programını icra etmiş şu an nereye gitti ne yaptı onları bilmiyorum. Özel programla gelmiş ayrıldı mı şehirden onu da bilmiyorum." dedi. 

 KILIÇDAROĞLU'NA HAKARETE CHP AYDIN TOPYEKÜN BAŞINI ‘KUMA GÖMDÜ’