Aydın'da suç örgütlerine yönelik operasyonlar sürüyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın ve Hatay merkezli 9 ilde eş zamanlı düzenlenen "Kafes-50" operasyonlarında 37 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Çaldığı büyükbaş hayvanı satmaya çalışırken yakalandı Çaldığı büyükbaş hayvanı satmaya çalışırken yakalandı

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 aydır devam eden takipli KOM faaliyeti kapsamında; Aydın ili Kuyucak, Nazilli, Karacasu ve Buharkent ilçelerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda; "Uyuşturucu Madde Ticareti" suçunu örgütlü olarak işleyen, elebaşılığını Hüseyin Avni Demirkol’un yaptığı suç örgütü üyesi 9 şüpheli yakalandı. Bunlardan 2’si tutuklandı, 7’sinin adli işlemleri devam ediyor.

Operasyonlar sonucu124 bin adet uyuşturucu hap, ruhsatsız tabancalar, muhtelif miktarda uyuşturucu maddeler, suçtan elde edilen taşınır ve taşınmaz varlıklar ile  çok miktarda döviz ve Türk Lirasına el konuldu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığını ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamız ile Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunu (TİTCK), Sosyal Güvenlik Kurumunu (SGK) ve MASAK'ı tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.