HABER: TUĞBA AYDIN

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen ve İl Başkanı Gökhan Ökten ile birlikte basın açıklaması gerçekleştirdi. Kaya’nın rozetinin bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takıldığını belirten İl Başkanı Ökten, “Bu bir transfer değil, bu bir hizmet odaklı geçiş” dedi.

Basında yer alan pazarlık iddialarına yanıt veren Ökten, “Bizim Aytekin başkanla tek bir pazarlığımız olmamıştır. Bu sadece İncirliova’ya hizmet etme aşkı içerisinde olan bir ilçe belediye başkanı ile vatandaşına, Aydın’a hizmet etme anlayışı içerisinde siyaset yapan AK Parti’nin buluşmasıydı. Burada küçücük bir açık kapı dahi yok. Tamamen İncirliova'ya hizmet odaklı bir geçiştir. Bizim buradaki derdimiz İncirliova'ya hizmet etmektir” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-07-28 at 17.12.50 (1)

“HİZMETLERİMİZİ GÖRECEKSİNİZ KARARI SİZ VERECEKSİNİZ”

En büyük amacının ilçeye hizmet olduğunu belirten İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ise, “Yirmi sekiz günde belediye başkanı oldum. Ama dört yıldır da bir çivi çakamadık. Kendi imkânlarımızla çok güzel şeyler yaptık. Ama imkânım belli. Girdi belli, çıktı belli. AK Parti ailesine katıldım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. En güzel şekilde hizmet edeceğiz. Vekillerim arkamızda, il başkanım, bütün partiler arkamızda. İncirliova'mıza hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra hizmetlerimizi göreceksiniz kararı siz vereceksiniz” diye konuştu.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ