Güz dönemi etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin uzman kadrosu tarafından verilen eğitimler sürüyor. Eğitimlerde her yaştan vatandaşa İngilizce dersleri de veriliyor. Yetişkinlere yönelik gerçekleştirilen İngilizce eğitimlerinde başlangıç A1 düzeyinden ileri C2 seviyesine kadar dersler gerçekleştiriliyor. Eğitimlere katılan Aydınlılar, dünyanın kapılarını Büyükşehir Belediyesi ile açıyor.

Adsız (860 X 505 Piksel) (26)-2

Etkinliklerde temel İngilizce eğitiminin yanı sıra okuma, dinleme, konuşma ve yazma alanlarında da öğrencilere dersler veriliyor. Eğitimlerin sonunda Aydınlılar, İngilizce’yi en iyi şekilde öğrenmiş olacak.

Eğitimlerden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Didim Ege Lezzetleri Festivali 60 bin kişiyi ağırladı
Didim Ege Lezzetleri Festivali 60 bin kişiyi ağırladı
İçeriği Görüntüle

BELEDİYE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Berna Turan