AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, seçim çalışmaları kapsamında Sultanhisar’ı ve Köşk’ü ziyaret etti.

İl Başkanı Gökhan Ökten’in ilk durağı Sultanhisar ilçe başkanlığı oldu. Gökhan Ökten, İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu, Kadın Kolları Başkanı Serap Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Ünal Mert Bayarlar ve parti teşkilatıyla bir araya geldi.

 

Gökhan Ökten, İlçe Başkanlığının ardından fidan işletmeciliği yapan bir firmayı ziyaret ederek işletme hakkında bilgiler aldı.

Fidan işletmeciliği ziyaretinin ardından Atça esnafıyla bir araya gelen Ökten, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Ökten, Atça’da Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Durak’ı ziyaret etti.

 

Fidan işletmeciliği ziyaretinden Atça’ya giden Ökten, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret eden Ökten’i, Başkan İsa Durak karşıladı. Burada CHP seçmenine seslenen Ökten, CHP’nin çizgisinden çıktığını belirterek, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyenler Apo’nun teröristleri ile kol kola” diye ifade etti.

 

Ziyaretleri kapsamında köşke geçen Ökten, burada Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç ve Köşk Belediye başkanı Nuri Güler’le yemekte bir araya gelen Ökten daha sonra seçim koordinasyon merkezinde partililerle bir araya geldi.