Çağatay Bağsürer, 8 Şubat 1991 yılında doğdu.  Mesleğine 2004 yılında başladı ve ilk salonunu 2014 yılında Aydın'da açtı.

Başarılı girişimleri sonucunda Amerika’nın ünlü kuaför markası Aveda’yı Aydın'a getirerek 8 yıl iş birliğinde bulundu. Yenilikçi yaklaşım sergileyerek dünya markasını misafirlerine sundu. 

Çağatay Bağsürer Türk Kuaförlüğü adına da çok önemli adımlar attı.  Avrupa'daki saç trendleri ile yakından ilgilendi. Life Style conceptini hayata geçirdi.  Mesleki çalışmalarını yurt içi ve yurt dışında sürdüren Çağatay Bağsürer, adını taşıyan markasının değerini ve kalitesini her geçen gün artırdı, artırmaya da devam ediyor. 

Çağatay Bağsürer salonlarında, saç ve makyaj uygulamaları el, ayak ve vücut bakımları uzman ekipler tarafından yapılmaktadır.

Misafirlerinin beklentilerini ön planda tutan  Çağatay Bağsürer markası Türkiye'de sanatsal anlamda çıtasını yükseltmeyi hedefleyen, doğru tasarımları yakalamayı amaç edinen bir işletmedir.

Kendi bünyesinde bulunan modern, tam donanımlı ve uzman akademik kadrosuyla misafirlerinin taleplerin sorunsuz karşılamaktadır.

Türkiye genelinde aynı çizgi ve kalite anlayışını devam ettirerek, alanında farkını ortaya koymaktadır. 

Çağatay Bağsürer'in bir modayla iç içe yer alan bir kuaför jenerasyonu ile beraber farkını ortaya koyan yapısı, bir çok yeniliği de beraberinde getirmiştir.

Kaliteli ve güvenli  hizmet politikasıyla, farklı ve yenilikçi bakış açısından ödün vermeden misafirine en iyi çözümleri  sunmaktır.

Çağatay Bağsürer müşteri ilişkileri anlayışı ve müşteri memnuniyeti uygulamalarıyla, aynı sektöründe değil, farklı sektörlerde de örnek gösteriliyor.

Kadınları hiçbir zaman kategorilere göre tanımlamayan Bağsürer benzersiz özelliklerini vurgulamak için farklılıklarını kucaklıyor. İkonik editoryal çalışma fikrini, ünlü misafirlerine de sunmuştur. Her misafirine özel stiller yaratmasını kendine öncelik biliyor. Girişimciliğinin yanı sıra, yaratıcılığa verdiği değerle de sektördeki konumunu pekiştiriyor. 

20 yılı aşkın tecrübesi ve vizyoner bakış açısı ile kuaförlük mesleğinin çehresini yeniden tasarlayan isimler arasında gösterilebilecek Çağatay Bağsürer ekibinde yer alan birbirinden değerli renk uzmanları ve stilist kadrosu ile, misafirlerini ağırlamak için her ayrıntısı özenle tasarlanmış Life Style mağazalarında ve uluslararası platformda doğa dostu özelliği ile tanınan markaların ürün seçimleri ile sürdürülebilir anlayışının en başarılı destekçi ve temsilcileri arasında gösterilmektedir.

Bugün meslekteki 20. yılını geride bırakan Çağatay Bağsürer günümüzde bu atılımlarını dünyaca ünlü markalardan olan Aveda markası  ile sürdürmeye devam etmektedir.