HABER MERKEZİ

Aydınlı öğretmen kurtarılamadı Aydınlı öğretmen kurtarılamadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Didim'de Hatice Gencay'ı aday gösterdikten sonra, Didim'de ortalık karıştı. Didim belediye başkanlığına aday adaylığına başvuran ancak aday gösterilmeyen Murat Kalaycı, sosyal medya hesabından açıklama yayınladı. Kalaycı açıklamasında, "Sevgili  Dostlarım. Zorlu bir aday adaylık  sürecini geride bırakmış bulunuyoruz .Partililerimizin ve dostlarımızın  bilmesi gereken bir konu var .
1.CHP Didim'de Anketlerde birinci çıkan Adayı Didim Belediye başkan adayı yapacağını açıklamıştı bizlere .
2.Komisyon kurarak bizleri mülakata alarak toplumda karşılığı olan adayı belirlemek. Sonuçta şahsım tüm anketlerde birinci çıkmasına rağmen ve komisyonda onay almama rağmen aday yapılmadım.Bu haksızlığa karşı hep mücadele edeceğimi tüm partililerimizin bilmesini isterim .Erdemli duruşumuzu asla bozmayacağız.
“Birlikte Didim “diyerek çıktığımız bu yolda bizlere destek olan başta partimizin değerli üyelerine, sivil toplum örgütlerimizin değerli başkanlarına ,her zaman yanınızda olan hemşerilerimize, destek veren tüm yol arkadaşlarıma ve aileme teşekkür ediyorum.
Parti meclisimizin kararıyla Didim belediye başkanlığına aday gösterilen sayın Hatice Gencay’ı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ