Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Efeler ilçe delege seçimleri bugün itibariyle Nevzat Biçer Kültür Merkezi'nde oy sandıklarının kurulmasıyla başladı. Efeler'de yer alan Zafer, Cuma, Cumhuriyet, Fatih ve Efeler mahallelerinde yaşayan seçmenler oy kullanacak.

Photo 2025 09 01 13 32 44

"İSTENİLEN DÜZEYDE KATILIM VARDI"

CHP Efeler İlçe Başkanı İsmet Bozkurt, delege seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada; "Çok kısa bir süreçte delege seçimlerine başladık. Partinin ilkeleri dorğultusunda seçimlerimiz devam ediyor. Dün beş köyümüzde yaptık seçimleri ve istenilen düzeyde katılım vardı. Bundan sonrası için de demokratik bir şekilde seçimi götürmeye çalıyoruz." ifadelerini kullandı.

Delege seçimleri bugün 16.00'a kadar devam edecek. Yarın ise Girne, Tepecik, Ilıcabaşı, Güzelhisar ve Hasanefendi mahallelerinin delege seçimleri gerçekleşecek.

Photo 2025 09 01 13 32 44 (3)

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: Berna Turan