Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyesi ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde denetledi.

Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Akyeniköy Mahallesi sanayi sitesi mevkiinde sürdürülen yol çalışmalarını ve Altınkum Yalı Caddesi’nde gerçekleştirilen bakım onarım faaliyetlerini denetleyen Atabay, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

AMFİ TİYATRODA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Amfi Tiyatro inşaatını da denetleyen Atabay, “Mega projelerimiz arasında yer alan Amfi Tiyatro inşaatımız 2,5 koyda başladı. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 2022 yazında ilk etkinliğimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

"HALKIMIZLA İÇ İÇEYİZ"

Deniz Atabay, Didim Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Mersindere mahallesinde gerçekleştirilen ağaç budama, Yalıköy mahallesinde gerçekleştirilen park yapımı ve Cumhuriyet Caddesi’nde gerçekleştirilen peyzaj çalışmalarını da yerinde denetledi. Bölgede yaşayan vatandaşlarla da sohbet eden Atabay, “Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızla iç içe olduk. Halkımızın talepleri ve isteklerini değerlendirip, imkânlarımız doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Kentimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.