Son zamanlarda olduğu yeri koruyan dolar düşmeye başladı. Dün 26,9370 dolar/TL seyirlerinde işlem gören dolar bugün 26,9209 TL'den . Euro ise 29,7290 iken bugün 29,7113 oldu.

@aydinhaberlericom 🍉Yaz aylarının vazgeçilmezi karpuz nasıl seçilir ? 🍉Sorunun cevabını uzmanından aldık. 🍉Biz daha uzun uzun cevap bekliyorduk ama 2 püf nokta iyi karpuz için yeterliymiş onu öğrenmiş olduk. 🍉 Peki, siz karpuzu nasıl seçiyorsunuz, yorumlara bekliyoruz🙋‍♀️#aydınhaberleri #voxpoptr ♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ
@aydinhaberlericom

Herkese selam! Bugün Aydın’da kahve severler için 3 farklı mekanda 3 çeşit soğuk kahve deneyimledik. 🧋Dalgona , Güney Kore’den dünyaya yayılan bu kahve tiktok videoları ile popüler olduğu için tiktok kahvesi olarak da biliniyor. Granül, şeker , su ve süt çırpılarak yumuşak köpük oluşturuluyor. 🧋İce white mocha , Amerikan menşeli adını Yemen’den alan İce White Mocha. Dalgona’ya göre daha şekerli ve yumuşak içimli bir kahve. 🧋İced americano, İtalyan kahvecilerin deyimiyle su katılarak yumuşatılan Espresso olarak tanımlayacileceğimiz iced americano şeker kullanmayanların en çok tercih ettiği kahveler arasında yer alıyor. ❓Peki bu 3 kahveden birini tercih edecek olsanız bu hangisi olurdu. Yorumlara bekliyoruz, bol kahveli günler!

♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ