Dolar kuru ve euro yükselmeye devam ediyor.

Dolar bu sabah 08.59 itibarıyla, son iki haftadır yatay seyrini sürdürerek 26.9650 seviyesinde işlem görüyor. Euro/TL ise saat 09.27 itibariyle 29.65 civarında işlem görüyor.

@aydinhaberlericom

? Türk-İslam sanatının nadide eserlerinden birinin Aydın'a sadece 2 saat uzaklıkta olduğunu biliyor muydunuz ? ?Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Yazır Mahallesi'nde bulunan Hacı Ömer Ağa Camii, Anadolu'daki tarihi camiiler arasında farklı bir konumda yer alıyor ?Caminin tavan ve duvarlarında kök boyalarla yapılmış çiçek, gül, lale, üzüm, karanfil, armut, elma, nar ve karpuz resimleri dikkat çekiyor ?13. Yüzyıl Selçuklu camilerinin devamı olarak nitelendirilen cami, 2003 yılında Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen basit onarımın ardından 2015 yılında restorasyonu tamamlanarak ibadete açıldı ?Camiiyi ziyaret ettiğinizde yorumlara düşüncelerinizi yazmayı unutmayın ??

@aydinhaberlericom

?? Mundo Baby SPA & Kids Zone Aydın'da hizmet vermeye başladığı günden bu yana bebekli ailelerin bir numaralı tercihi oldu. ??İşletme sahibi Nazik Yılmaz ve Maya Duman'ın birlikte açtığı ve aynı zamanda birlikte eğitim verdiği kurumda çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor. ?? 0-36 ay bebekler Baby SPA'nın keyfini çıkarırken 4-10 yaş aralığında ki çocuklar da eğlenerek ingilizce öğreniyor.

♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ