Şehrin merkezinde müzikle harmanlanmış, ferah dizaynı ile kaliteli zaman geçirebileceğiniz Casquet Aydın kapılarını açtı. Efeler’de açılan işletmede 7 gün boyunca sahnede canlı müzik programları yapılacak. Haftanın belirli günlerinde tanınmış isimleri Aydınlılar ile buluşturacak olan mekan kalitesi ile fark yaratmak için şimdiden adından söz ettirmeye başladı.

Casquet Aydın işletmecisi Fuat Becet, açılışta yaptığı konuşmada, “Mekanımızda 7 gün canlı müzik olacak. Konuklarımız alkollü veya alkolsüz içecek tercihleri ile müziğe dair kaliteli anlar yaşayabilecek. Çok rahat bir oturma planı yaptık. Ferah bir mekan yarattık. En güzeli de şehrin merkezinde ayağınızın altında rahat ulaşılabilir bir mekan oluşturduk. Sahnemiz hiç boş kalmayacak. Kentin en değerli isimleri sahnemizde yer alacak. Bunun yanı sıra ünlü isimleri de Aydın’a getirerek müzik dolu anların yaşanması için çalışacağız. Şimdiden bütün Aydınlılara hayırlı olsun. Casquet Aydın’ın farkını yaşamak isteyenleri mekanımıza davet ederiz” dedi.



Casquet Aydın'ın açılışına çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelasını Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, CHP Efeler Meclis Üyesi Altan Kemerci ve işletme sahibi Fuat Becet birlikte kesti. Kurdela kesiminin ardından katılımcılara müzik dinletisi yapıldı.