Kumrucu İbo, mesleğine duyduğu aşkı, çektiği kliplerle taçlandırdı. Efeler'de faaliyet gösteren ancak tüm Türkiye'nin tanıdığı Kumrucu İbo pandemide müşterilerinin hem karnını doyurdu hem de yüzünü güldürdü.

Aydın’da 'Kumrucu İbo' olarak tanınan İbrahim Öngel, çok sevdiği kumruculuk mesleği için klip hazırladı. Klibinde de babaannesi Huriye Öngel ve yakın tanıdıkları oynadı. Kumru yapımını lezzetinin sırlarını İzmir'de öğrendiğini kaydeden Kumrucu İbo, hayatındaki en büyük hobinin mutfak olduğunu söyledi.

Kumruya dikkat çekmek için klip çektiğini belirten Kumrucu İbo, “Kumru denince insanın aklına İzmir geliyor fakat Aydın’da da bu lezzet var. Bu aperatif çeşidi Ege’nin bir lezzeti. Aydın’ın da bunu bilmesini istedim. ” dedi.

KLİBİNDE AYDIN’I DA TANITTI
Aydın'ın tarihi yerlerinde çekilen kliplerde sadece kumru tadını değil Aydın'ı da tanıtmak istediklerini söyleyen Kumrucu İbo, “Ben çekimlerini dükkanımda çekip bitirebilirdim ama daha çok Aydın’ı el aldım. Aydın Türkiye’nin güzel illerinden bir tanesi, şehrime değer veriyorum” diye konuştu.