HABER: AYŞE YILMAZ
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Toplantının ardından ortak basın açıklaması düzenleyen Alıcık ve Çetindoğan’ın gündeminde esnafın sıkıntı ve talepleri vardı. MHP’li Alıcık, hükümetin verdiği desteğin yanı sıra yerel yönetimlerin de elini taşın altına koyması gerektiğini savunarak Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na seslendi; meclis gündemine gelen ve esnafa destek amacı güden bir önergeye evet diyeceklerini söyledi.

“PANDEMİ SÜRECİ BAŞARILI GEÇİRİLDİ”

Esnafın sıkıntı ve taleplerini dinleyen Haluk Alıcık, pandemi sürecinin başarılı bir şekilde geçirildiğini savunarak “Pandemi dönemini ülkemiz çok başarılı bir şekilde geçirdi. Sıkıntı yaşıyoruz tabi ki. Esnafımız çok sıkıntı yaşadı ama inşallah en kısa sürede bu süreci atlatacağız. Kendi aşımızı bulduğumuzda süreci daha başarı atlatacağız” dedi.

MHP AYDIN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

“DESTEK ÖNERGESİNE EVET DİYECEĞİZ”

Esnafa destek anlamında yapılan çalışmalara Denizli’den gazete küpürleri ve haberlerle örnek sunan Alıcık, Aydın’da tek bir çalışmanın olmadığını iddia ederek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na seslendi; esnafa destek amaçlı görüşülen önergelere destek olacaklarını söyledi. Alıcık,“Ben buradan Özlem hanıma sesleniyorum. Biz Cumhur İttifakının meclis üyeleri olarak esnafa destek amaçlı sunulacak olan önergeye evet diyeceğiz. Bütün ilçeler olarak esnafa yanlarında olduğumuzu göstermek lazım. Aydın olarak baktığımızda siyasi kimliklerimizden arınıp, memleketimize nasıl hizmet veririz diye düşünmeliyiz. Varsa eleştirilecek noktalarımız eleştirin. Biz esnafı dinleyip notlar alıyoruz bunları genel merkezimize ileteceğiz.” diye konuştu.

TOPLANTIYA KATILANLAR

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Aydın İl Başkan Vekili Gürşat Kale, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Bastık ve parti yöneticileri Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan ve yönetim kurulu üyeleri