Nazilli Belediyesinin ev sahipliğinde Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu’nun katkılarıyla 9’ncusu düzenlenen ’Nazilli Geleneksel Rahvan At Yarışı’nın kazananları sahiplerinin göğsünü kabarttı.

Baş, başaltı, büyük orta, küçük orta, deste, 4’lü tay, 3’lü tay, 2’li tay, ithal A ve ithal B kategorilerinde gerçekleşen yarışlar dolu dizgin geçti. 

Binlerce vatandaşın izlediği yarışlarda Türkiye’nin dört bir yanından gelen 250 atın mücadelesi sonunda Büyükorta Kategorisinde 4.Grupta Mimar Ozan Demirbaş’ın gözü gibi baktığı  DEO isimli Kırat birinciliği göğüsledi.


İstanbul başta olmak üzere İzmir ve Muğla'da bir çok projeye imza atan ve yoğun çalışma hayatına at yarışları ile kısa bir mola veren Mimar Ozan Demirbaş, "İstanbul'daki yoğun iş hayatımın stresi kıratım DEO ile atıyorum. Atımızın bakımı ve antremanları için ekibim üstün bir emek harcıyor. Emeklerimizin karşılığını almak, festival havasında geçen yarış atmosferinde bulunmak beni çok mutlu ediyor. Daha önce hayvancılık ve süt üretim çiftliği kurmuştuk. Kıratımız DEO da bu çiftliğimizin uğuru bereketi oldu." dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...