CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Bitlis’teki Roman vatandaşları ziyaret etti. “İktidara geldiğimizde kendilerinin yaralarını sarmak, dertlerine deva olmak için tüm Doğu Anadolu’yu karış karış gezmeye devam edeceğiz. Nerede olurlarsa olsunlar, her daim Roman kardeşlerimin yanındayım” dedi.

CHP’nin Roman milletvekili Özcan Purçu; Bitlis’in Ahlat ve Tatvan ilçelerindeki Roman mahallelerinde yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Purçu, ziyareti ile ilgili olarak; Diyarbakır, Van, Tatvan, Siirt ve Adıyaman’da çok fazla Roman vatandaş olduğunu belirterek, “İktidara geldiğimizde kendilerinin yaralarını sarmak, dertlerine deva olmak için tüm Doğu Anadolu’yu karış karış gezmeye devam edeceğiz. Nerede olurlarsa olsunlar, her daim Roman kardeşlerimin yanındayım” açıklamasını yaptı.

Doğu Anadolu halkının CHP iktidarına karşı büyük umutlar beslediğini ifade eden Purçu, “Doğu Anadolu’daki vatandaşlarımız İzmir Milletvekili Özcan Purçu’yu sahiplendiler, ben de bu ülkenin CHP milletvekili olarak, kendilerinden hiçbir zaman kopmayacağım” değerlendirmesini yaptı.