ABDULLAH ÇELEBİ

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ilçe kongresi için geldiği İzmir'in Ödemiş ilçesinde esnafı da ziyaret etti. Bir kahvehaneci esnafı; "AVM’ler serbest, yüz kişi oraya giriyor, büyük şirketler serbest.. Oralarda virüs olmuyor, bizim kahvelerde 3 kişi çay içecek ama yasak… Bıktık kahvelerle uğraşmalarından. Nedir çektiğimiz? Bıktık ya!" sözleriyle iktidara tepki gösterdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, dün ilçe kongresi için gittiği İzmir'in Ödemiş ilçesinde esnafın ve yurttaşın nabzını tuttu.

"NEDİR ÇEKTİĞİMİZ, BIKTIK"

Bir kahvehaneci esnafı Babacan’la konuşurken, kahvehanelerde uygulanan yasaklarla ilgili sitem ederek, şunları söyledi:

“AVM’ler serbest, yüz kişi oraya giriyor, büyük şirketler serbest.. Oralarda virüs olmuyor, bizim kahvelerde 3 kişi çay içecek ama yasak… Bıktık kahvelerle uğraşmalarından. Nedir çektiğimiz? Bıktık ya! Kahveci nasıl para kazanacak? Akıllarına gelmiyor… Ben 5 bin TL kirayı nasıl ödeyeceğim?”

"ÜLKEMİZ BİZE DEĞER VERMİYOR"

Bir fen lisesi öğrencisi de ülkenin öğrencilere değer vermediğinden şikayet ederek, “Bu ülkede öğrencilere, liselilere hiç değer verilmiyor. Çok büyük bir kayırma olduğunu düşünüyorum. Biz Fen Lisesi öğrencileri olarak üç sene ilkokul tarzı bir okulda okuduk. Yeni yaptıkları okulu ise imam hatibe çevirdiler. Tüm dünyada fen liselerinin laboratuvarı, çalışma imkanları olur ama biz yararlanamadık. Maalesef ülkemiz bize hiç değer vermiyor” diye konuştu.