İstanbul’da, otomobiliyle bir kadına çarparak ölümüne neden olan ve daha sonra kaçan bir kişi, polisin bölgedeki tüm iş yerlerinin ve mobessa kameralarının görüntülerini incelemesi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ataşehir Kayışdağa Mahallesi'nde 06 Nisan'da meydana gelen trafik kazasında T.U isimli bir kadın, bir otomobilin çarpıp kaçması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Bölgeye gelen polis ekipleri, kazayı yapan otomobil ve sürücüsünün yakalanması için çevrede bulunan iş yelerinin ve mobessa kameralarının görüntülerini incelemeye aldı.

40 iş yeri kamera kayıtları ve mobessa görüntülerini inceleyen polis, T.U isimli kadına çarpıp ölümüne neden olan otomobilin plakasını belirledi. Belirlenen plakadan yola çıkan polis, otomobilin H.B. isimli kişiye ait olduğunu tespit etti. Söz konusu kişi daha sonra iş yerine yapılan baskın sonucu gözaltına alındı. Otomobil üzerinde inceleme yapan polis, kazadan dolayı otomobilin ön camının kırık olduğunu belirledi. Gözaltına alınan H.B, söz konusu kazada otomobili kendisinin kullanmadığını iddia etti. Emniyetteki sorgusu tamamlanan H.B. adliyeye sevk edildi.