HABER : EDDA SÖNMEZ

KAMERA : ADEM KARABAYIR

Yalova’da vatandaşla ve esnafla görüşen CHP heyeti, Merkez Mahallesi’nde muhtarlık ziyaretinde bulundu. CHP heyetinin "En büyük sıkıntı ne?" sorusuna mahalle muhtarı, “Vatandaşın geçinecek parası yok. Düşünüyor taşınıyor 'Eşimden ayrılayım babamın maaşını alayım' diyor. Bu mahallede de birkaç kişi var bu şekilde” diye cevap verdi.

Türkiye genelinde il il dolaşarak esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP heyeti Yalova'da temaslarını sürdürüyor. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ve Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Yalova Merkez Mahallesi, İsmetpaşa Muhtarı Bahri Üstünü ziyaret etti. Milletvekillerinin "En büyük sıkıntı ne?" sorusuna mahalle muhtarı, “Vatandaşın geçinecek parası yok. Düşünüyor taşınıyor 'Eşimden ayrılayım babamın maaşını alayım' diyor. Bu mahallede de birkaç kişi var bu şekilde” diye karşılık verdi.

Milletvekilleri Aydın ve Gündoğdu, muhtarlığa bırakılan onlarca icra kağıtları ve insanların babalarının emekli maaşını alabilmek için anlaşmalı olarak boşamasını ekonomik krizin en büyük kanıtlarından sadece birkaçı olduğunu söyledi.