Incirliova Haberleri

incirliova haberleri ve güncel incirliova gelişmeleri, incirliova ile ilgili tüm video, incirliova fotoğrafları ve incirliova haberleri Aydın Haberleri sitemizde


GÜNDEM

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan , CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar ve CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen...

GÜNDEM

Aydın İncirliova'da tarımı ve yaşam alanlarını bitirmek için art arda kararlar alınıyor. Daha önce JES ile incir bahçelerinin etkilendiği ilçeye...

GÜNDEM

Aydın İncirliova AK Parti İlçe Başkanlığı'nda görev değişimi oldu. Sağlık nedeniyle görevinden istifa eden Ali Kaykı'nın yerine Mehmet Dereli atandı.

GÜNDEM

Aydın AK Parti'de istifa depremi yaşandı. İncirliova İlçe Başkanı Ali Kaykı, hastaneden fotoğraf paylaşıp görevi bıraktığını duyurdu.

BELEDİYELER

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, gerçekleştirdiği basın toplantısıyla belediyenin ilçe esnafına olan borcunu sıfırladıklarını açıkladı.

GÜNCEL

AK Parti İncirliova Belediye Başkan Adayı tekrardan Aytekin Kaya oldu.

GÜNCEL

Bir süredir karaciğer nakli olmayı bekleyen 10 aylık Ömer Asaf bebek, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

GÜNCEL

İncirliova'da kedilerin annesi olarak bilinen Pınar Göktaş, hayatını kurtardığı sayısız kedileri ve renkli karakteri ile dikkati çekiyor.

GÜNCEL

Aydın'ın İncirliova Köprüova Mahallesi'nde yağış sonrası iki dere arasında mahsur kalan vatandaşlar isyan etti. İlgili yerlere başvuru yapılmasına rağmen dönüş...

GÜNCEL

İncirliova'da etkili olan sağanak yağış, yolları kullanılamaz hale getirirken, sürücüler göle dönüşen yolda ilerlemekte güçlük çekti.

ASAYİŞ

Aydın’ın İncirliova ilçesinde pitbull cinsi köpeği ağızlıksız ve tasmasız şekilde gezdiren kişiye 33 bin 399 TL para ceza kesildi.

ASAYİŞ

İncirliova'da bir şahsın bağ evinde bulunan kulübesini çalan G.D, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.