Yagıs Haberleri

yagıs haberleri ve güncel yagıs gelişmeleri, yagıs ile ilgili tüm video, yagıs fotoğrafları ve yagıs haberleri Aydın Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Aydın'da arefe günü başlayacak bulutlu hava bayramın ikinci günü itibariyle yerini sağanak yağışa teslim edecek.

GÜNCEL

Meteorolojiden edinilen bilgilere göre bugün hava gök gürültülü sağanak yağışlı, cuma, cumartesi, pazar ve pazartesi günü ise sağanak yağışlı geçecek.

GÜNCEL

AFAD’ın ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Aydın’ı çok kuvvetli sağanak yağış nedeniyle uyardı.

GÜNCEL

Hafta sonu parçalı bulutlu iki gün geçirecek olan Aydın'da pazartesi gününden itibaren sağanak yağışlı hava etkili olacak.

GÜNCEL

Aydın'da sabah saatlerinde çöken kara bulutlar, sağanak yağışı beraberinde getirdi.

GÜNCEL

Aydın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış, birçok ilçede sele neden olurken derelerin taşması sonucu yollar kullanılamaz hale geldi.

GÜNCEL

Meteoroloji'nin güncel hava durumu tahminlerine göre sağanak yağışlar önümüzdeki günlerde de sürecek. Aydın'da yarın başlaması beklenen yağışlı havanın ise bütün...

GÜNCEL

AFAD, Aydın'da yaşayan vatandaşlara gönderdiği kısa mesajda kuvvetli sağanak yağışa karşı uyarıda bulundu.

GÜNCEL

Aydın Valiliği, geçtiğimiz hafta sonu 5 ilçeyi etkileyen sel felaketinden zarar gören mahalleler ve kurumların yaptığı çalışmalar hakkında bilgi notu...

GÜNCEL

Aydın 11 Kasım tarihinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışlı havanın etkisi altına girecek.

GÜNCEL

Aydın'ın Söke ilçesinde gece saatlerinde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden 2 kişinin ve kaybolan 2 kişinin kimlikleri belli oldu.

GÜNCEL

Meteorolojiden edinilen bilgilere göre Aydın'da bugün gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava etkili olacak.