HABER: TUĞBA AYDIN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Aydın’da, seçmenlere seslendi. Atatürk Kent Meydan’ında gerçekleştirilen ‘Büyük Aydın Buluşması’ mitinginde muhalefete yüklenen Bahçeli, Aydınlılardan destek istedi.

“Seçimde Cumhur İttifakı’na desteğe var mısınız?” sorusunu soran Bahçeli, “Aziz vatandaşlarım, muhterem Aydınlılar hepinizi saygı ile selamlıyorum. ‘Aziz milletim sıra sende’ teması ile düzenlediğimiz bu toplantıya iştirak eden Aydınlılara hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Aydın tarih ve medeniyet şehri. Aydın vatanına her zaman sahip çıkmıştır. Dün vatanımıza efeler sahip çıkmıştı. Bugün sıra siz değerli Aydınlı kardeşlerimizde diyorum. Sizlere güveniyorum hepinize inanıyorum. Kuva-i Milliye’nin temeli bu topraklarda atılmıştır. Aydın’ın tarihinde zillet yoktur. Dün olduğu gibi bugün de Aydın vatanına sahip çıkacaktır. Vatanı tehdit eden zillet güçlerine gereken cevabı Aydın 14 Mayıs seçimlerinde sandıkta verecektir” diye konuştu.

Konuşmasının ardından mitinge katılan vatandaşlara karanfil dağıtan Bahçeli, daha sonra ise 28. Dönem MHP Aydın Milletvekili Adayları ile birlikte Aydınlıları selamlayarak Muğla’daki mitinge doğru yola çıktı.

WhatsApp Image 2023-05-04 at 15.59.19

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ