Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 31 Mart seçimlerinde rakibi olan AK Partili Mustafa Savaş'a sert sözlerle yüklendi. AK Partili Savaş için 'beceriksiz' diyen Çerçioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü;

HASTANE ÜZERİNDEN ELEŞTİRDİ

CHP'den genel iktidar vurgusu: "Seçmen değişim ihtiyacının işaretini verdi" CHP'den genel iktidar vurgusu: "Seçmen değişim ihtiyacının işaretini verdi"

"Mustafa Savaş için ne diyorum; beceriksiz bir milletvekili diyorum. Hastane yapılması bölge halkı için elbette güzel bir şey ama siz önce bunun alt yapısını hazırlarsınız. Şehircilik budur. Al yapısı yok, yolu yok gecekondu gibi kondurdunuz hastaneyi... Bu mu güzellik, gözü bunu mu görüyormuş. Yolu bile yaptırmadılar, bir sürü uğraştı bakanlıkta maraza çıkardılar. Kendisi de şu anda uğraştı bir şey yapamadı. Hastaneyi de açamadılar.

Kaç aydır ne oldu Denizli-Nazilli arasındaki otoban o da yok. Neden otobana Denizli'den başladı? İşte bu yüzden beceriksiz diyorum.

UÇACAK UÇACAK DEDİLER, ZAMLAR UÇTU

Şu zamlara bakar mısınız, mübarek Ramazan'da insanlar oruç açmak için zorlanıyor. İnsanların canı bir şey istiyor alamıyorlar paraları yok. Bugün emekli maaşı 10 bin lira. Aydın'da en düşük kira 10 bin lira... İnsanlar etin kokusunu unuttular. Bakın biz Ege Et, Emekli kartı çıkardık yüzde 20 indirim uyguladık kuyruklar oluştu. 

Uçacak uçacak dediler zamlar uçtu. İnsanları kuyruklara mahkum ettiler. O yaşlı insanlar ekmek, pide kuyruğunda. 20 yılın sonunda ülkeyi getirdikleri durum bu. Onun için diyorum, 31 Mart'ta mutlaka kart göstermek gerekiyor. Aydın'da Söke'de zaten gösteriliyor ama tüm Türkiye'de gösterilmesi gerekiyor."