Uluslararası danışmanlık şirketi Kearney ve Enerji Günlüğü’nün bu yıl ikincisini hazırlanan 'MW 100-Türkiye’nin En Büyük 100 Elektrik Üreticisi Araştırması’nın sonuçları açıklandı. Oltan Köleoğlu Enerji, Türkiye’nin en büyük 100 elektrik üreticisi arasında yer aldı.

Oltan Köleoğlu Enerji’nden araştırma sonuçlarına ilişkin yapılan açıklamada, “Oltan Köleoğlu Enerji olarak yenilenebilir enerji alanında yapmış olduğumuz yatırımlar ile Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük enerji firması olmayı hedefliyoruz. Bugün Türkiye'nin En Büyük 100 Elektrik Üreticisi Araştırması'nın sonuçlarında ismimizin yer alması ise hedefimize ulaşmak için doğru ve emin adımlarla ilerlediğimizin bir göstergesidir. Türkiye'nin en büyük elektrik üretim şirketleri arasında yer almaktan gurur duyuyoruz” denildi.

“Çevre dostu, çiftçi dostu” ilkesiyle 'yerli, milli, çevreci ve temiz enerjiye katkı sağladıklarını ve bunun en büyük gurur olduğunu' söyleyen şirket yetkilileri, enerji üretiminde ilerleyen zamanlarda yapılan araştırma listelerinde en üst sıralarda yer alacaklarını belirttiler.