Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan’ın 27 yıllık evliliklerini sonlandırmak istediği öne sürüldü.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Muğla 1. sıra milletvekili adayı olarak açıklanan Mehmet Aslantuğ ve geçen günlerde bir markanın reklam yüzü olan Arzum Onan’ın boşanacağı iddiası, sosyal medyada gündem oldu.

ARZUM ONAN İNSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA YAPTI

Söylentilerin ardından Arzum Onan Instagram hesabından açıklama yaptı.

Eşi Mehmet Aslantuğ ile olan fotoğrafını paylaşan Arzum Onan, “Daha depremin yaralarını saramamışken, ülkece acılı ve zor günlerden geçerken, Mehmet son derece saygın bir mücadele sürecinde üstelik seçime sadece 15 gün kalmışken, hakkımızda çıkan habere yönelik cevap vermek zorunda olmak son derece üzücü! 30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın değil ‘psikolojik şiddet’, her daim yanımda olan ve beni destekleyen kişiliği bu türden dedikodulara malzeme olmayı asla haketmez. Zamanla her ilişkinin yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak, asla birbirimize olan sevgimizi, saygımızı ve ailemizin durduğu yeri değiştirmez” ifadelerini kullandı.

ASLANTUĞ: HAYATIMIZA KATTIĞIN HER ŞEY İÇİN MİNNETTARIM

Eşinin paylaşımına yorum yapan Aslantuğ ise “Erkeksiniz ya da kadın, elinizi tutan da kadın ya da erkek hiç fark etmez. Dönüp iyice bir daha bakın. Ya değer aşılar ya da değer aşındırır! Hayatımıza kattığın her şey için minnettarım” ifadelerini kullandı. (SÖZCÜ)

MAGAZİN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ