İlk işletmesini Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Güzelhisar Mahallesinde açan ardından lezzetiyle bütün Aydın’ın gönlüne taht kuran Yenipazarlı Kazım Usta pide salonu,  birbirinden ünlü misafire Aydın’ın meşhur pidesini sevdirmeye devam ediyor. Cem Adrian, Fettah Can, Ediz Hun, Berna Laçin, Erdem Kıray, Nevra Serezli, Deniz Çakır, Oya Başer, Uğur Dündar gibi Aydın’ı ziyaret eden ünlü isimlerin ilk durağı olan Yenipazarlı Kazım Usta pide salonu işletmecisi Şengül Tütüncüoğlu, emek ve özverinin sonucunu aldıklarını söyledi.

WhatsApp Image 2023-03-30 at 09.56.53

“PİDEYİ YİYEN UNUTMUYOR”

Özellikle şehir dışından gelen misafirlerin Aydın pidesini Yenipazarlı Kazım Usta pide salonunda yemek istediklerini belirten Tütüncüoğlu, “Biz işçilikten geldik. İşimizi özenle yapmaya, kaliteli ürün kullanmaya gayret gösteriyoruz. İnsanlar piyasaya göre fiyatlar biraz farklı diyorlar ama biz kalite satıyoruz. 40 liralık bir pide ile benim pidemi karşılaştıramazlar. Çünkü biz iyi markalarla çalışıyoruz. Toptancılarımız, tedarikçilerimiz en iyisi, aynı şekilde iyi esnaflarla çalışıyoruz ve öyle olunca da karşılığını almak istiyoruz. Müşterilerimize de iyi ürünler veriyoruz. Her gün ürünlerimiz taze gelir o şekilde müşterimize sunuyoruz ve bunun da bir karşılığı olması gerekir diye düşünüyorum. Misafirlerimiz pidemizi yedikten sonra asla tadını unutmuyor, devamlı geliyorlar” dedi.

WhatsApp Image 2023-03-30 at 09.57.00

“ÖZEN YOKSA ÖDÜL YOKTUR”

Özen yoksa ödül yoktur sloganıyla hareket ettiklerini sözlerine ekleyen Tütüncüoğlu, Aydın’da pide işletmelerinin sayısının artmasını da değerlendirdi. Tütüncüoğlu, “Bu aslında iyi oluyor çünkü iyi ile kötü bu şekilde birbirinden ayrılıyor. Bu bizim için aslında bir avantaj çünkü insanlar karşılaştırma yapıp bizim ürünümüzün daha kaliteli olduğunu görüyorlar. Biz mütevazı insanlarız ancak işimiz konusunda mütevazı olamayız. Biz burada müşteri demiyoruz misafir diyoruz. Biz her gün evimizde misafir ağırlıyoruz. Çünkü burası bizim evimiz kızım, oğlum eşim kazım usta ile hep birlikte ailecek çalışıyoruz. Sabah 09.00’da geliriz gece 12.00’de eve gideriz. Bir de Ramazanda sahura kadar açığız beşte altıda eve giriyoruz” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-03-30 at 09.56.56

WhatsApp Image 2023-03-30 at 10.12.59