Arsuz Belediyesi Spor Şenlikleri kapsamında farklı branşlarda gerçekleştirilen turnuvaların şampiyonları, ödüllerini alıyor.

Arsuz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Spor Şenlikleri, bu yıl renkli anlara sahne oldu. Çeşitli branşlarda, onlarca takım ve 1478 sporcu ile başlayan turnuvaların bir kısmı sona erdi.

Gülcihan plajında gerçekleştirilen Plaj Voleybolu’nda, 8 kategoride yapılan turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven takdim etti. Katılımın fazla olmasından duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Güven, “Özellikle normalleşme sürecinde çocuklarımız ve gençlerimiz adına bu şenlikleri düzenledik. Onların yaklaşık 15-16 aydır spordan uzak durduklarını biliyoruz. Bu yıl 5 farklı alanda, 6 ayrı noktada ve toplam 1478 sporcunun katılımıyla bu şenlikleri gerçekleştiriyoruz. Ama inşallah önümüzdeki yıllarda, daha da genişleterek farklı branşları da katacağız” dedi.

Karaağaç Halk Plajı'nda gerçekleştirilen plaj futbolu turnuvasında, büyük kategoride Euromar, 20 yaş altı kategoride ise Yıldev Madencilik şampiyonluğu göğüsleyen takımlar oldu. Şampiyon olan takıma kupasını, Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün takdim etti.  

Tenis federasyonu ile iş birliği içerisinde gerçekleştirilen Hatay'daki ilk Ayak Tenisi Turnuvasında şampiyon, Kızıl Körfez takımı oldu. Hatay'ın ilk ayak tenisi şampiyonu Kızıl Körfez, kupasını Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Cevat Aydemir’in elinden aldı.