İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın mahalle ziyaretlerinin son durağı 75. Yıl Mahallesi oldu. Belediye çalışmalarını inceleyen ve yurttaşların sorunlarını dinleyen Sandal, “Bayraklı, 10 yıl içinde İzmir’in göz bebeği olacak” dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçe genelinde yürütülen belediye çalışmalarını yerinde incelemek ve sorunları dinlemek için mahalle ziyaretlerinde yurttaşlar ile bir araya geldi. Bu kapsamda 75. Yıl Mahallesi’nde esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunan Sandal, Teras Kafe’de vatandaşlarla bir araya geldi. Sandal’a ziyarette CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, 75’inci Yıl Mahallesi Muhtarı Selma Tortoç, belediye bürokratları ve parti yöneticileri eşlik etti.

“GÖRECEKSİNİZ; BAYRAKLI, 10 YIL İÇİNDE İZMİR’İN GÖZ BEBEĞİ OLACAK”

Yurttaşlar ile bir araya gelen Sandal, “Mahallelerimizi gezerek sorunları yerinde tespit edip, ilk kaynağından önerileri alıyor ve çözümler üretiyoruz. Tüm mahallelerimizde çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Hedefimiz daha güzel ve modern bir Bayraklı’da yaşamak. Her mahallemizin aynı imkanlara kavuşmasını istiyoruz. Bu nedenle başlattığımız kentsel dönüşüm atağı ile de ilçemizin çehresini değiştireceğiz. Vatandaşımızın kazanacağı bir modelle, daha sağlıklı yapılara kavuşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Göreceksiniz; Bayraklı, 10 yıl içinde İzmir’in göz bebeği olacak” dedi.

“KİTAP KAFE’NİN BİR BENZERİNİ TERAS KAFE’NİN BAHÇESİNDEKİ TESİSTE UYGULAYACAĞIZ”

Ayrıca Sandal, geçtiğimiz aylarda kitaplara ulaşımı kolaylaştırmak ve okumayı teşvik etmek amacıyla başlatılan Kitap Kafe uygulamasının bir örneğinin de Teras Kafe için tasarlanacağı müjdesini verdi. Sandal, “Eğitim ve çocuklarımızın doğru kaynaklara ulaşımı önceliklerimizden biri. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda Değirmen Kafe’de ilk örneğini uyguladığımız Kitap Kafe’nin bir benzerini Teras Kafe’nin bahçesindeki tesiste uygulayacağız. Çalışmalara bir an önce başlayacağız ve burayı hem çocuklarımıza etüt merkezi hem de kitapseverlere kütüphane olarak planlayacağız” dedi.