Bayraklı Belediyesi Başkanlık Futbol Turnuvası sona erdi. Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvada şampiyonluğu, Temizlik İşleri Müdürlüğü kazandı.

Bayraklı Belediyesi Başkanlık Turnuvası, Mali İşler Müdürlüğü, Destek Hizmetler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü arasında gerçekleştirildi. Final müsabakasında Temizlik İşleri Müdürlüğü üstün oyunuyla Park Bahçeler Müdürlüğü’nü 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Turnuvanın 3'üncülük kupasını, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü elde etti. 4’lük ise Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün oldu.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, dostluk, kardeşlik, dayanışma ve centilmenlik duygularının yaşandığı turnuvaya katılan tüm personeli tebrik etti.

Turnuvayı şampiyon bitiren Temizlik İşler Müdürlüğü ise kupasını, Başkan Serdar Sandal’ın elinden aldı. Kupa töreni, tüm sporcuların ve davetlilerin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.