GÖKAY ŞİMŞEK

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, bürokratlarıyla toplantı yaparak belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şahin "Yakın dönemde birbirinden önemli ve güzel projeleri de uygulamaya koyacağız" dedi.

Bilecik Belediyesi’ndeki toplantıya, Semih Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan yardımcıları Melek Mızrak Subaşı ve Ahmet Gürses ile bürokratlar katıldı. Toplantıda, belediyenin yürütmekte olduğu işler ve yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

ŞAHİN: “FİZİKİ, KÜLTÜREL VE SOSYAL PROJELERİMİZİ UYGULAMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Toplantı hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Şahin, “Belirli bir takvim dahilinde başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çalışanlarımızla bir araya gelerek yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıyoruz. Şu an şehrimizin bütün mahallelerinde başta altyapı olmak üzere birçok başlıkta fiziki çalışmalar devam ediyor. Diğer yandan çocuklarımız ve vatandaşlarımızı da sosyal ve kültürel aktivitelerle buluşturmaya devam ediyoruz. Yakın dönemde birbirinden önemli ve güzel projeleri de uygulamaya koyacağız” dedi.