Çankaya Belediyesi, "23 Nisan Şenliği" kapsamında, 23 - 30 Nisan 2021 tarihleri arasında Çocuk Tiyatrosu Günleri düzenliyor. Sanata ve sanatçıya destek amacıyla yapılacak etkinlikteki tüm tiyatro oyunları ve atölyeler, çevrimiçi olarak miniklerle buluşturulacak. 

Pandemi koşullarında sanata ve sanatçıya desteğini aralıksız sürdüren Çankaya Belediyesi, 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında 23- 30 Nisan haftasında Çocuk Tiyatro Günleri düzenliyor. Zor bir dönem geçiren tiyatro sanatına ve sanat gruplarına destek amacıyla yapılacak etkinlikle tüm çocuk tiyatro oyunları ve atölyeler online olarak Çankayalılarla buluşacak. Çocuklar, 15 tiyatro oyununu ve atölyeleri, 23 Nisan'dan itibaren her gün Çankaya Belediyesi'nin Youtube sayfasından izleyebilecek. 

ÇANKAYA'DA HER ÇOCUĞUN MİSAFİRİ OLUN

Çankaya Belediyesi olarak her dönemde sanatın ve sanatçının destekçisi olmaya devam ettiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tüm tiyatro sanatçılarını ve çocuk tiyatro gruplarını da 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne katılmaya davet etti. Online etkinlikle zor durumda olan tiyatro sanatına destek olmak istediklerini kaydeden Taşdelen, "Repliklerimiz Çankaya'da her çocuğun misafiri olsun. Gelin... Tiyatro oyunlarınız tüm Türkiye'deki minik kalplerle çevrimici buluşsun. Kapımız tüm sanatçılara açık. İstek ve başvurularınızı bekliyoruz" diye konuştu.

23 Nisan Şenliği'nde önceden kayıt altına alınmış çocuk oyunlarının yer alması isteyen tüm sanatçı ve tiyatro grupları, başvurularını, 11 Nisan tarihine kadar, [email protected] adresine yapabilecek.