Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 2023 yılını da kültür ve sanat etkinlikleri ile dolu dolu geçirmeye hazırlanıyor. Ocak ayı kültür ve sanat etkinlikleri, 7 Ocak Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde ünlü keman virtüözü Canan Anderson konseri ile başlıyor. 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 2023 yılı kültür sanat etkinlikleri keman virtüözü Anderson'ın konseriyle başlıyor. Anderson konserinin ardından 15 Ocak Pazar günü saat 18.00’de Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi’nin sergisi Atatürk Kültür Merkezi’nde açılacak. Aynı günün akşamında yine Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de başlayacak müzik dinletisi ise Çerkezköylü sanatseverlerle buluşacak.

İKİ YETİŞKİN BİR ÇOCUK TİYATROSU

Ocak ayı kültür ve sanat etkinlikleri 21 Ocak Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 13.00 ve 15.00’te sahnelenecek olan ‘Aslan İle Fare’ adlı çocuk tiyatrosunun gösterimi ile devam edecek. Aynı akşam saat 20.00’de ise ‘Hoppala’ isimli yetişkin tiyatrosu, tiyatroseverler ile buluşacak. Etkinlikler 27 Ocak Cuma günü Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de sahnelenecek ‘Astrotürkler Geliyor’ adlı tiyatro oyunun sahnelenmesi ile sona erecek.

2023 yılında da Çerkezköy Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinliklerini sanatseverler ile buluşmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, şunları söyledi:

“Ocak ayı içerisinde Atatürk Kültür Merkezimizde iki yetişkin ve bir çocuk tiyatrosu sahnelenecek. Üç adet tiyatronun yanı sıra ünlü keman sanatçısı Canan Anderson muhteşem bir keman ziyafeti, Kültür ve Sanat Akademimizin kursiyerleri de muhteşem bir müzik dinletisi gerçekleştirecekler. Ayrıca ocak ayı içerisinde Kültür ve Sanat Akademimize devam eden kursiyerlerimizin el emeği, göz nuru eserlerinin sergileneceği sergimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Kültür ve sanat ile dolu bir ocak ayında hemşehrilerimiz ile bir arada olacağız. Ocak ayı içerisinde düzenleyeceğimiz etkinliklere katılmak isteyen sanatseverler etkinlik gününden üç gün önceden itibaren 08.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz davetiyelerini Atatürk Kültür Merkezi gişelerinden temin edebilirler.”