İzmir Selçuk ve Aydın Kuşadası’nda yaşayan emekli ve çalışan öğretmenler, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e yönelik nezaket ziyaretleri sürüyor.

İzmir Selçuk ve Aydın Kuşadası’nda yaşayan emekli ve çalışan öğretmenler, düzenledikleri Eskişehir gezisi kapsamında Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti. Misafirlerini Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Büyükerşen, nazik ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, “Sizleri Eskişehir’de görmekten dolayı çok mutluyum” diye konuştu.

Misafirperverliği nedeniyle Başkan Büyükerşen’e teşekkür eden öğretmenler, “Eskişehir gibi çağdaş, modern ve bir eğitim şehrinde olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sizlerle birlikte şehircilikte gelişen, değişen ve güzelleşen Eskişehir, gerçekten örnek bir şehir oldu. Herkes Eskişehir’i mutlaka gelip görmeli. Ayrıca sizlere Selçuk Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel'in selamlarını da getirdik” dediler.

Ziyaret sonunda Egeli öğretmenler Başkan Büyükerşen’e zeytin fidanı, İzmir ve tarihi Efes’i anlatan çeşitli kitaplar takdim ederken; Büyükerşen de “Zamanı Durduran Saat” adlı kitabını imzalayarak hediye etti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.