91. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alan ve ilçeye özgü ürünlerin sergilendiği Menderes Belediyesi standın katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Gündoğdu Meydanı’ndan, Lozan Kapısı’na kadar vatandaşlar ile birlikte yürüyerek başlayan fuar etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Menderes Belediyesi standında, Efemçukuru alfons üzümünden, Görece boncuk köy ocaklarında üretilen nazar boncuklarına, kültürel, tarihsel, turistik yerlerine, ilçeye özgü tüm değerlerine yer verdi. Dünyanın dört bir tarafından fuara gelen misafirler, Menderes İlçesi'ne özgü birçok değerin sergilendiği standa yoğun ilgi gösterdi.

"SÖZ VERDİK YAPIYORUZ"

Fuarın ilçenin tanıtımına büyük katkı sunduğunu belirten Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, “Söz verdiğimiz gibi Menderesimizi dünyaya tanıtma yolunda durmadan yorulmadan şevkle adımlar atmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Vekili Özkan, 46 ülkeden ziyaretçi ve katılımcının yer aldığı fuarın 11 Eylül’e kadar devam edeceğini, İzmir’in parlayan yıldızı olan Menderes standına herkesi beklediklerini söyledi.