Lüleburgaz’da tüm itirazlara rağmen Özelleştirme İdaresi’nce satışı gerçekleştirilen Pancar İşletme Şefliği için Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda Lüleburgaz halkının tuttuğu nöbetin 140’ıncı gününü, Ertuğrulköy Cumhuriyet Kadınları Korosu devraldı. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin de destek verdiği kadınlar, nöbette türkü ve marşlar söyledi.

Lüleburgaz’da belediyenin hizmet alanıyken Cumhurbaşkanlığı kararıyla imar planı konut alanına çevrilen ve devamında Özelleştirme İdaresi’nce satışı gerçekleştirilen Pancar İşletme Şefliği için eylemler devam ediyor.

Lüleburgaz Emek ve Demokrasi Platformu’nun tüm STK’larla ve halkla birlikte Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda tuttuğu nöbette 140’ıncı gününe girildi. İlk günden bu yana 10 binden fazla kişinin imza kampanyasıyla destek verdiği nöbeti bu defa Türkiye’nin ilk köy kadın korosu Ertuğrulköy Cumhuriyet Kadınları Korosu devraldı.

KADINLAR TEK SES

Başkan Gerenli’nin de destek verdiği nöbette, Cumhuriyet Kadınları Korosu vatandaşlarla birlikte türküler ve marşlar söyledi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı nöbet yarın da devam edecek.