Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Marmaris sınırlarında görev yapan muhtarlarla kahvaltıda buluştu. Burunucu Macera Parkı’nda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcıları İhsan Öztürk, Burak Demirtaş ve Ali Zağlı da katıldı.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Marmaris sınırlarında görev yapan muhtarlar kahvaltıda ağırlandı

“BİRLİKTE UYUM İÇİNDE GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPMAYA GAYRET EDİYORUZ”

Kahvaltıda konuşan Belediye Başkanı Oktay, “Birlikte uyum içinde güzel çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz” dedi.  İmkanlar ölçüsünde her mahalleye eşit şekilde hizmet ulaştırdıklarını da belirten Oktay sözlerini şöyle sürdürdü:

“Olumsuzluklara rağmen koyduğumuz hedeflere ulaşma irademizden bir şey kaybetmedik. Burada önemli olan uyum içinde çalışabilmemiz. Kamu kurumlarımız, STK’lar, sizler herkesle uyum içinde Marmaris’teki yaşam kalitemizi arttırmak için hep birlikte mücadelemizi veriyoruz. Önümüzde birçok proje var. En yakını da yeni hizmet binamız. Temelini atıp seçimlerden önce tüm birimlerimizi aynı binada hizmet verir hale getireceğiz. Bununla birlikte kültür merkezi ve yer altı otoparkı içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Otoparkla ilgili şehir merkezinde yaşanan sıkıntıyı çözeceğiz.”

“HİZMETLERDE ÖNCELİK DURUMUNA GÖRE DEVAM EDECEĞİZ”

Son aylarda yaşanan enflasyonun belediye bütçesini de etkilediğini söyleyen Oktay, “Ama bunun da üstesinden geleceğiz. Hizmetlerde öncelik durumuna göre devam edeceğiz” dedi.