İzmir Menderes Belediyesi, geleneksel hale gelen Gümüldür Özdere Mandalina Festivali için hazırlıklarını tamamladı. Çeşitli etkinliklerle renklenecek ve Zakkum'un sahne alacağı festival, 26-27 Kasım'da Gümüldür Eski Köy Meydan’da yapılacak.

Ücretsiz ikramların ve oyun parkurlarının kurulacağı festivalde, balon katlama atölyeleri, birbirinden renkli yarışmalar, süper kahraman maskotları ve sihirbaz gösterileri yapılacak. 26 Kasım Cumartesi günü saat 11:00’de Ersin Show’un sahne performansıyla başlayacak festival, ödüllü yemek yarışması ve en iyi mandalina üreticisi yarışması ile devam edecek. Bahar Şahin’in konseriyle sürecek festivalin ilk gün finalinde ise Zakkum konseri yapılacak.

FESTİVALE DAVET

Jef, Aforoz, Taylan Yeşildağ ve Narkoz gruplarının konserlerinin yer alacağı festivalin ikinci gününde de katılımcılar keyifli bir hafta sonu geçirecek. Menderes Belediye Başkanvekili Erkan Özkan, “Keyifli, coşkulu ve renkli bir hafta sonu geçirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı mandalinanın cennetinde düzenlenecek festivalimize davet ediyorum” dedi.