Muratpaşa Belediyesi’nin, Antalya’nın Akdeniz’e uzanan en uç noktası Bababurnu’nu da içine alan Ziya Gökalp Kent Parkı’ndaki Deniz Yüzü Kafe, misafirlerini yeniden ağırlamaya başladı. Deniz Yüzü Kafe, kademeli normalleşmede, Muratpaşa Belediyesi’nin mavi bayraklı falez plajlarından çıkanların, evlerde geçen uzun günlerin ardından açık havada kahvaltı için buluşanların, çay eşliğinde sohbet adresi oldu. 

Muratpaşa Belediyesi, Covid-19 salgınında, 1 Haziran’da başlayan kademeli normalleşme dönemiyle birlikte Ziya Gökalp ve Erdal İnönü Kent parklarında bulunan Deniz Yüzü ve Dağ Yakası kafeleri yeniden misafirlerini ağırlamaya başladı.

Deniz Yüzü Kafe'nin misafirleri, pandemi tedbirleri kapsamında verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“KOMŞULARIMIZ MUTLU BİZ DE MUTLUYUZ”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ise Deniz Yüzü Kafe’nin bulunduğu Ziya Gökalp Kent Parkı hakkında bilgiler verdi. 35 bin 500 metrekarelik alanı kapsayan parkın, Kasım 2017’de hizmete açıldığını belirten Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Alan yıllarca işgalci olarak bazı çevrelerce kullanılmış. Önce bu işgallere son verdik ardından Antalya panoramasına sahip bu alanı bir kent parkı haline getirdik. Çalışmalar sırasında 282 ağacı koruduk. Yeni turunç fidanları diktik. 3 doğal çöküntünün etrafında yürüyüş parkurları yaptık. Komşularımız burada olmaktan çok mutlu. Biz de mutluyuz.”