Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi başarıyla  temsil eden Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Sporcusu Hakan Cira’yı makamında ağırladı. Başkan Erdem, başarılarının devamını dilediği Cira'ya, para ödülü ve beraberinde çeşitli hediyeler takdim etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nda büyük başarı sergileyen atlet Hakan Cira’yı makamında konuk etti.

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Sporcusu Hakan Cira, 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nda adını en hızlı 8 atlet arasında yazdırmayı başarmış, yarışı 6’ncı sırada tamamlamıştı.

Yarışları yakından takip eden Başkan Turgay Erdem, Hakan Cira’yı başarısından dolayı tebrik etti. Finale kalarak Nilüfer ve Bursa’nın gururu olduğunu belirten Turgay Erdem, “Gösterdiğin performans ve elde edilen derece göğsümüzü kabarttı. Bundan sonra ki organizasyonlarda daha iyi başarı geleceğine inanıyorum. Kulüpte iyi sporcular var ve Hakan’ın başarısına yenilerinin de ekleneceğinde şüphemiz yok. Bizde kurum olarak her zaman sporcunun yanındayız. Atletizm branşına yönelik yapmayı planladığımız projelerle desteğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Başkan Turgay Erdem ve Nilüfer Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür eden Hakan Cira ise “Olimpiyatlar için çok çalışıp emek verdik. Hedefimiz daha büyük başarıydı. Bundan sonra aynı azimle çalışmaya devam ederek önümüzdeki şampiyonalarda dereceye ulaşacağız. Yanımda olan destek veren herkese yürekten teşekkürler” diye konuştu.

Milli atlet Hakan Cira’yı ziyaret sırasında eşi Esma Cira ve Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Genç de eşlik etti.

Başkan Turgay Erdem, başarılarının devamını dilediği Cira'ya, para ödülü ve beraberinde çeşitli hediyeler takdim etti.