Bölgesel Lig, 2.Lig ve Hentbol Kadınlar 1.Ligi’nde önemli başarılara imza atan Adasokağı Spor Kulübü’nün Başkanı ve Antrenörü Nesimi Dağdoğan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Gökhan Sezer, Kulüp Yöneticisi Alper Tunga Kasım ve genç hentbolcular, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı makamında ziyaret etti. Seyhan Belediyesi olarak spora ve sporculara çok önem verdiklerini kaydeden Başkan Akay, hedeflerinin Adana'yı bir spor kenti haline getirmek olduğunu söyledi.

HENTBOLDA EN GENÇ TAKIM

Kulübün 2014 yılında Sosyal Yardımlaşma Vakfı’yla birlikte yazılan bir projeyle ortaya çıktığını dile getiren Kulüp Başkanı Dağdoğan, “Amacımız sporla çocukların suçtan, kötü alışkanlıklardan ve kötü arkadaşlıklardan uzak durmasını sağlamaktı. Çok başarılı bir proje oldu. Kulübümüz hentbolda çok iyi sporcular yetiştirmeye başladı. Bugün Türkiye’de hentbol branşında en genç takımız. Sadece spor yapan değil, donanımlı, yeni sporcular yetiştirmek için mücadele ediyoruz” dedi.

"HEDEFİMİZ ADANA’YI SPOR KENTİ HALİNE GETİRMEK"

Seyhan Belediyesi olarak spora ve sporculara çok önem verdiklerini kaydeden Başkan Akay, “Seyhan Belediyespor olarak da asıl hedefimiz faaliyet gösterdiğimiz branşlarda, altyapıdan çok yönlü sporcular yetiştirip Adana’yı bir spor kenti haline getirmek. Adana bugüne kadar sporda da çok önemli isimler yetiştirdi. Hentbolun Adana’nın marka spor branşlarından olmasının önünde bir engel yok. Yeter ki, bu hedef doğrultusunda, planlı bir şekilde çalışalım” diye konuştu.

"SEYHAN BELEDİYESİ’NİN SPOR TESİSLERİ GENÇ SPORCULARA AÇIK"

Seyhan Belediyesi’nin spor tesislerinin yeni sporcular yetiştiren Adasokağı Spor Kulübünün kullanımına her zaman açık olduğunu belirten Başkan Akay, “Kulübün kuruluşundan itibaren elde edilen başarılarda emeği geçen herkesi ve sporcularımızı kutluyorum. Bizlere yaşattığınız gurur için de kentimiz adına teşekkür ediyorum. Gençleri spora yönlendirecek, onları eğitimli, donanımlı bireyler haline getirecek çalışmalara desteğimizi aralıksız sürdüreceğiz” dedi.