Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile birlikte yeni sezona başlayan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı oyuncuları ile buluştu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, geçirdikleri başarılı sezonun ardından yeni sezon başlangıcında Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı oyuncuları ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya, Başkan Ataç’ın konuğu Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay da katıldı. Sporcuların yanı sıra Kulüp Başkanı Mete Yılmaz ile antrenörler Özkan ve Fatma Çimenli’yi de geçirdikleri sezonun ardından tebrik eden Başkan Ataç, “Kızlarımız oldukça başarılı bir sezonu geride bıraktı. Takımımız Özkan ve Fatma Hocamız ile birlikte 2009’dan beri başarılı bir mücadele içindeler. Türkiye’de parmak ile gösterilen bir takım haline gelmeyi başardılar. Ayrıca hiç transfer yapmadan, kendi öz çocuklarımız ile bu günlere kadar geldik. Asla bizi mahcup etmediler. Sporda kazanmak da kaybetmek de var. Zaten büyük bir hırsımız da yok ama kızlarımızın başarısı ile daima övünç duyduk. Geçen sene de finallere kadar gelmeyi başardık. Eskişehir’imize hep onur yaşattılar, her biri ile iftihar ediyoruz. Gelecek sezonda da başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Başkan Tugay da kadınların toplumda başarılı olmasının önemine değinerek, “Benim için bu buluşma çok güzel bir sürpriz oldu. İnşallah başarılarınızın devamını da duymayı çok isterim. Bizim İzmir’in özellikle de Karşıyaka’nın kadınlarımızın bir imajı vardır. İNGEV tarafından yapılan İnsani Gelişme Endeksi incelemesinde, kadın-erkek eşitliğinin en geliştiği yer seçildik. Biz her zaman ülke gelişmişliğinin kadınlara bağlı olduğuna inanıyoruz. Kadınlarımız ne kadar güçlü ve başarılı olursa, o ülke o kadar gelişir diye düşünüyoruz. Atatürk de bunu çok güzel ifade etmiştir. Kadınlarımızın takım sporlarında olması çok güzel. Bu spor dalının sizlerin de çabaları ile gelişeceğine eminim. Sizleri Karşıyaka’ya da davet etmek isterim, Ahmet Başkanımız da uygun görürse bir dostluk maçı harika olur. Başarılı olmanızı yürekten diliyorum” dedi.

Buluşma, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.