Turgutlu Belediyesi, kentin farklı noktalarında eş zamanlı olarak yol çalışmalarına devam ediyor. 

Kentin cadde ve sokaklarının modern ve estetik görünüme kavuşması adına çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kullanım ömrünü tamamlamış veya yenileme ihtiyacı olan bölgelerde, parke döşeme ve parke tamiratları yapıyor. Ekipler bu doğrultuda geçen günlerde Gökgedik Mahallesi’nde başladıkları 2 bin 300 metrekarelik parke döşeme çalışmalarını tamamladı. Çamlıca Yolu’nda ise parke döşeme çalışmaları sürdürülüyor. 

Ekipler, doğalgaz ve internet altyapı çalışmaları sırasında bozulan Şehitler Yolu ile Simge, Yıldız, Çimentepe, Selçuk, Tuna, Akbaş, Ayyıldız, Üzümlü, Lale, Kemalpaşa, Ethem Kaya, Muratdağı, Yörük, Akşemsettin ve Şehit Bülent İlhan Sokaklarda ise parke tamiratlarını tamamladı. Dibek ve Bağ Sokaklarda parke tamiratları devam ediyor. 

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, çalışmalara ilişkin şunları söyledi:

“Vatandaşlarımızın rahat ve güvenli şekilde ulaşımlarını sağlamaları adına merkez ve kırsal mahallelerimizde kötü durumda olan yolların yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Kentimizin kış aylarında da güzel ve rengarenk görünmesi için her sene yaptığımız çiçek dikimine ise başladık. Ekiplerimize emekleri için teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim.”