Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, tarihinde ilk kez Bölgesel Lig Grup Müsabakaları kapsamında rakipleriyle karşı karşıya gelecek. Final maçları ise 20 Haziran Pazar günü oynanacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2020- 2021 Voleybol Sezonu Bölgesel Lig Grup Müsabakalarında oynayacak olan Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı; 10, 11 ve 12 Haziran tarihlerinde grup maçlarına çıkacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Soma Spor ile 10 Haziran, Seramiksan Spor ile 11 Haziran, Yunusemre Belediyesi ile de 12 Haziran’da kıran kırana mücadele edecek. Manisa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek karşılaşmalar saat 15.00’da başlayacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Erdal Kurç, şunları söyledi:

“Takımımız ilk kez Bölgesel Ligde mücadele edecek. 10, 11 ve 12 Haziran’da oynayacağımız maçlarda rakiplerimizi yenerek grubumuzu birinci olarak tamamlamayı hedefliyoruz. 20 Haziran’daki final maçından da galip ayrılarak bir üst lige adımızı yazdırmak istiyoruz. İddialı ve kendine güvenen bir takımız. Oynayacağımız bütün maçlardan galip takım olarak ayrılacağımıza inanıyoruz. Desteklerinden dolayı Başkanımız Çetin Akın, Başkan Yardımcımız ve Asbaşkanımız Fırat Honaz’a teşekkür ederiz.”

Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutlu Belediyespor Başkanı Çetin Akın ise şöyle konuştu:

“Kadının her alanda ortaya koyduğu güce ve başarıya sonuna kadar inanıyoruz. Bu sebeple kadınların ekonomik, sosyal, siyasal alanlarda olduğu gibi sporda da temsiliyetlerinin artması adına elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Kurulduğu günden bu yana ilk kez Bölgesel Ligde Turgutlu’muzu temsil edecek Belediyemiz Kadın Voleybol Takımına sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz. Her zaman ve her koşulda kadın sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz.”