Almanya’nın başkenti Berlin’de polis endişe yaratan bir uyarı yaptı…

Polisin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı ve kısa sürede yerel medyada gündem olan olayda, bir aslanın başıboş bir şekilde dolaştığı duyuruldu.

Yetkililer Berlin’in güneyindeki Kleinmachnow, Teltow ve Stahnsdorf bölgelerindeki vatandaşlarına “sokağa çıkmayın” uyarısı yaparken evcil hayvanların da gezdirilmemesini tavsiye etti.

5 özel eğitimli avcının aslanın peşinde olduğu belirtilirken bu avcıların sakinleştirici iğne kullanacakları da açıklandı. Avcıların aramalarını Stahnsdorf ve Kleinmachnow bölgelerinde yoğunlaştırdığı da belirtildi. Henüz aslanın izine rastlanılmazken yetkililer, “Bölgedeki hiçbir hayvanat bahçesi ve sirkten kayıp açıklaması gelmedi” ifadesini kullandı.Bölgede yaşayanlar kükreme sesleri duyduklarını açıklarken, iki polis helikopterinin devriye gezdiğini ve polisin de bazı yolları kapattığı açıklandı. Helikopterdeki polislerin bölgeyi termal görüntüleme sistemleriyle incelediği de belirtildi. (sözcü)

@aydinhaberlericom

CHP'li Kemerci; "Şaibeli bir seçime asla müsaade etmeyeceğim" | i/8zSrd

♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ
@aydinhaberlericom ⭕İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, merak edilenleri Aydın Haberleri’ne anlattı ⭕"Şu anda partimizin üyesidir partimizde devam etmektedir ama yarın ne olacak bilemeyiz" ⭕"Seçime 8 ay kaldı, İncirliova ve Aydın hizmet beklemekte" ⭕"Vatandaşlar hizmetlerdeki aksamalardan yarın hesap sorar, onu da unutmayalım" #aydinhaberleri #voxpoptr #efeler #iyiparti ♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ
@aydinhaberlericom ?Emeklilere Aydın Salı Pazarı'nı sorduk.. ⭕️Hayat pahalılığına isyan eden emekliler "sürünüyoruz" dedi ?Peki bu hafta pazar fiyatları nasıldı? Maaşlara zam geldi emekliye gelen zam yetiyor mu? ??Yorumlara bekliyoruz.. #aydınhaberleri #aydın #voxpoptr #sokakröportajları ♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ