HABER MERKEZİ

ASKİ, Aydın’ın tüm ilçelerinde olduğu gibi Germencik ilçesinde de altyapı yatırımlarını sürdürüyor. Germencik ilçesine bağlı Turanlar Mahallesi ile Yedi Eylül Mahallesi’nde hayata geçirilen yağmursuyu altyapı çalışmalarının ardından Ortaklar Mahallesi’nde çalışmalara başlandı. Yaz aylarından bu yana sürdürülen çalışmaların son etabını oluşturan Ortaklar Mahallesi’ndeki çalışmalar kapsamında Sanayi Caddesi’nde 325 metre uzunluğunda yağmursuyu hattı yapımı gerçekleştirilecek.

Aydın'da bugün sağanak yağışlı hava etkili olacak
Aydın'da bugün sağanak yağışlı hava etkili olacak
İçeriği Görüntüle

Fotoğraf (6) 6

Yaklaşık 27 milyon 600 bin Türk Lirası bedelli yatırımla hayata geçirilen proje tamamlandığında, bölgede yağışlı havalarda yaşanabilecek su baskınlarının önüne geçilecek.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm ilçelerde çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Başkan Çerçioğlu, “Hemşehrilerimizi hizmetlerimiz ile buluşturmaya, Aydınımız için çalışmaya devam ediyoruz. 17 ilçemizin tamamında yatırımlarımıza ve projelerimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Fotoğraf (3) 2-4

Fotoğraf (1) 12

BELEDİYE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: Tuğba Aydın