Aydın Aşk'tır!
Davamız da Sevdamız da Aydın!
Aydın İYİ olacak!
...
Siyasilerin sloganları sizce samimi mi? 
Bence değil! 
Öyle olsaydı belediye başkanları ve siyasiler Aydınlılara hakettiği hizmeti verirdi!
Verilmediyse bahanesi vardır tabi. Belediye CHP'lidir, İYİ Partilidir, AK Partilidir  MHP'lidir veya partisinden istifa etmiş bir başkanın yönetimindedir. 
Şöyle uzaktan baktığımızda 'partinin ne önemi var ki' diyenler de var!
'Eğer Aydın'ı AK Parti yönetseydi hizmet gelirdi' diyenler de var!

Her ikisini de doğru bulmuyorum. Bakınız Aydın'ın sırça Köşk'üne. AK Partili bir belediye tarafından yönetilmesine rağmen ne sosyal donatılar yeterli, ne de ekonomik olarak refaha ulaşmış bir ilçe. 

Her zaman olduğu gibi yorum yapmadan önce sokağa mikrofon uzattık. Bir soru sorduk bin ah işittik desek yeri var. Vatandaş dertli, sorunlar çok, çözüm için seçim vaatleri havada uçuşuyor, gençler umutsuz, kadınlar mutsuz, işsizlikten kahvehanerler tıka basa dolu vs. vs. 

Bir gazeteci olarak gençlerin işsizlikten ve çaresizlikten dolayı kahvehane köşelerinde tavla ve okey oynadığı, kadınların tek sosyal alanının evinin bahçesi veya balkonu olduğu bir ilçeyi neden örnek göstereyim ki? 

 Kaç tane sosyal donatı var? Kaç kadın istihdama kazandırılmış? Kaç gence iş imkanı sunulmuş? Köşk'ün adını Türkiye kaç defa duymuş?

Oysa muhalefet yapmak isteyenler için Aydın'ı AK Parti yönetse idi akın akın himzet gelirdi demi!
Yo gelmiyor işte! Gördüğünüz gibi başkanlar sırça köşklerinde yaşamaktan mutlu. 

Merak etmeyin aynı durum CHP, MHP ve İYİ Partili başkanların yönettiği ilçelerde de mevcut. Onları da sırası ile anlatacağım ama  önce adım adım gezdiğimiz ve her adımımızın kayda alındığı  çalışırken ifşalandığımız kıymetli ilçemiz Köşk'te vatandaşımız ne diyor ne istiyor buyrun izleyin.

Bu sayede siyasi parti mi yoksa kişi mi önemli bir kez daha ölçüp tartmış olursunuz. Sayın Nuri Güler ve siyasetçiler yeni dönemde gerçekten çalışır ve hizmet eder.

Köşklüler hakettiği hizmeti alır. Gençlere, kadınlara iş imkanı sunulur. Tarımsal üretim artar, sanayileşme için adımlar atılır. Ekonomisi en iyi ilçe Köşk olur. Bunlar hayal değil istenirse olur elbette. Ben inanıyorum ama önemli olan kenti yönetenlerin de inanması gerekli değil mi?