HABER: AYŞE YILMAZ

Geçtiğimiz günlerde Deva Partisi Aydın İl Başkanı Behçet Alp, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i sosyal medya hesabından sert bir şekilde eleştirmiş, 5 yıllık dönemi ilçe için kara bir leke olarak tanımlamıştı. Alp, Günel için “bu dönemin hesabını hukuk nezdinde vereceksin” sözlerini kullanmıştı.

İl Başkanı Behçet Alp’e yanıt ise Kuşadası Gençlik Kolları Başkanı Eren Erdem’den geldi. Kuşadası Gençlik Kolları sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Behçet Alp’e “ar damarı çatlak” sözleriyle yanıt verilince, sözlü tartışmaya partilerin ileri gelenleri de dahil oldu. 

“SEN BU KENTİN UTANMAZ ADAMISIN”

Kuşadası Gençlik Kollarının, “Al sana gerçekler utanmaz adam. Şirazesi bozulmuş siyasetçi Behçet Alp gerçeklerden bahsetmeye kalkmış. Kendisi ile ilgili gerçekler ortaya çıkınca klasik yalan, dolan, iftira metinlerini utanmadan servise başlamış. Utanmaz adam bak seninle ilgili ispatlı, belgeli bazı gerçekleri bir hatırlatalım. Oturduğun evde kaçak yapılaşmaya gittin. Belediye geldi tespit etti mühürledi. Gittin belediyeyi mahkemeye verdin. Sonuç, mahkeme tescilli kaçak yapını yıkmak zorunda kaldın. Al sana gerçek, kaçak yapını kendin yıkmak zorunda kaldın. Ama sen zaten bunun kitabını yazmıştın değil mi?  Behçet Alp tek gerçek var o da senin utanmaz bir adam oluşun. Hani derler ya ar damarı çatlak. İşte sen tam da bunun en güzel örneğisin. Sen bu kentin utanmaz adamısın” ifadelerine karşın harekete geçen Alp, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek’e durumu bildirdi. 

PARTİLİLERİ DE KIZDIRDI

Kuşadası gençliğinin paylaşımına CHP’lilerden de eleştiri geldi. Yorumlarda gençliğin bireysel tartışmalara dahil olmaması gerektiği yönünde eleştiriler yapılırken bir adım da DEVA Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Türkkanı’ndan geldi. Türkkanı, “CHP Genel Merkezinin bu konuda gereğini yapmasını bekliyorum” diyerek durumu parti büyüklerine şikayet etti.

Aydın siyasetinde acı gün! Aydın siyasetinde acı gün!

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ