HABER: TUĞBA AYDIN

Didim’in önemli iş insanlarından DİGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Deniz, Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Didim Belediye başkan aday adaylığı sonrası katıldığı bir televizyon kanalında ses getirecek açıklamalarda bulundu. Didim’de uzun yıllar inşaat, turizm ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren, siyaset ve ekonomi alanlarında da aktif olarak çalışmalarını sürdüren Özgür Deniz, hedeflerini anlattı.

Didim’in zaman kaybına tahammülü kalmadığını aktaran Deniz, “Yeni heyecanlar her zaman değerlidir. Nicelik, nitelik, kalite, ekonomi ve vizyon bunların kesinlikle olması gerektiğini düşünüyorum. İş dünyasıyla, bulunduğum çevreyle şehrimizin eksik olan her noktasını tamamlamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız, biz buna inanıyoruz. Bizim yıllardır bu camianın içinde olmamız ve Didim'i buralarda temsil etmenin aslında yegâne temeli budur” dedi.

Aşk nedir? Sevdiğinin bıyığını taramak da aşka dahil midir? Aşk nedir? Sevdiğinin bıyığını taramak da aşka dahil midir?

“VİZYONA İHTİYACIMIZ VAR”

Didim’i hak ettiği gibi temsil etmek istediklerini sözlerine ekleyen Deniz, “Bizim bu açığı, her konuda bunun içinde turizm yatırımları diğer yatırımlar, aklınıza ne gelirse biz bunları iş dünyasıyla beraber aşıp inşallah Didim'i çok güzel yerlerde temsil etmek istiyoruz. Didim'e ciddi yatırımlar getirmek istiyoruz.  İş dünyasının tüm uluslararası alanda, gittiği her toplantıda Didim’i temsil etmek istiyoruz. Ciddi yatırımcılar getirmek istiyoruz. Didim'i ne kadar tanıtırsak, Didim'i ne kadar öteye götürürsek, Didim'i ne kadar Didim'in dışında olduğunu düşünürsek bizim için bu kadar değerli. Biz buna inanıyoruz. Bu vizyona ihtiyacımız var biz bunu başaracağız. Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi adayları belirlerken inşallah hayırlısı olsun diyorum. Ben çok istiyorum güzel şeyler yapacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ