HABER: TUĞBA AYDIN

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Aydın Şubesi’nin seçimleri gerçekleştirildi. Dernek yönetiminde ilk kez kadınlar da yer aldı. Yaptığı eğlenceli aktivitelerle miniklere matematiği sevdiren başarılı öğretmen ve aynı zamanda hakem olan Bendegül Uyaroğlu, futbol hakem gözlemcisi, Gözde Kan ise bölgesel yardımcı hakem olarak yönetimde yer aldı.

WhatsApp Image 2024-01-18 at 07.08.05

Aydın'da leylek sayısında üzücü düşüş! Bu yıl 802 leylek geldi Aydın'da leylek sayısında üzücü düşüş! Bu yıl 802 leylek geldi

"AMACIMIZ ZEKİ, ÇEVİK AHLAKLI HAKEMLERİN YETİŞTİRİLMESİNE KATKIDA BULUNMAK"

Konuya ilişkin açıklama yapan Uyaroğlu, “Dernek seçimlerini her zaman bir bayrak yarışı olarak nitelendiririm. Bayrağı teslim edecek Ali Hakan hocamıza ve yönetim kuruluna, şu ana kadar yaptıkları hizmetleri için ekibim adına teşekkür ederim. Bugün, hem camiamızdaki büyüklerimizin, hem de genç arkadaşlarımızın desteğini alarak, şahsım ve arkadaşlarımla, uzun yıllar hakem camiamıza onurla ve gururla hizmet edebilmek adına ilk startı vermek için sizlerin karşısına çıktık. Genç ve dinamik ekibimizle, amacımız, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği doğrultuda zeki, çevik ve ahlaklı hakemlerin yetiştirilmesine katkıda bulunmak ve dernek için üyelikten ziyade, üyeler için bir dernek felsefesiyle hareketle, birlik ve beraberliğimizi daha da sağlamlaştırmak olacaktır” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2024-01-18 at 07.07.59

WhatsApp Image 2024-01-18 at 07.07.59 (1)

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ